Odpovedano! Vodeni ogled Polhovega doživljajskega parka


V nedeljo, 15. marca 2020 je vodeni ogled Polhovega doživljajskega parka z interpretativnim vodnikom žal odpovedan. Z razumevanjem.

Pridite, veselo bo!

Polhov doživljajski park je zabavna družinska dogodivščina, ki vas popelje v svet gozdnih živali.

Vstopnina: 5 eur / osebo

Vsako tretjo nedeljo v mesecu pa vas v Polhovem doživljajskem parku čaka prav posebna dogodivščina, sprehod z interpretativnim vodnikom. Zabavno bo!

Popotovanje po pravljično-doživljajski deželi ima svoj začetek v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu rogoviležu bodo pomagali najti nov dom. Na začetku poti otroci ob vstopnici prejmejo Polhovo knjižico kot didaktično-pedagoško pomagalo ter svinčnik. Na poti otroci v zemljevid lepijo nalepke, zbirajo žige ter rešujejo različne naloge, za kar jih na koncu poti čaka nagrada.

Ob tem jih na poti pričakuje kar 10 velikih lesenih skulptur gozdnih živali, pa lesene hišice, otroški čebelnjak, živalska pošta, jazbina, didaktični elementi in še in še ...

Čaka vas prava gozdna družinska dogodivščina, ki je zanimiva v vseh letnih časih. Če obisk Polhovega doživlajskega parka združite še z obiskom zanimivega Muzeja pošte in telekomunikacij v Polhograjski graščini, pa bo družinski dan popoln!

Do Polhovega Gradca se lahko pripeljete tudi z mestnim avtobusom linija 51. Cena enkratne vožnje (s prestopanjem znotraj 90 minut) z uporabo kartice Urbana je 1,75 EUR, z uporabo mobilnega telefona oziroma sistema Moneta je 2,50 EUR.
(vozni redi LPP default/files/lpp_vozniredi/ iskalnik/index.php?stop=0&l=51 ).

Če boste pred obiskom posegli po slikanici Uroša Grilca in Maše Kozjek Polh rogovilež, ali prisluhnili glasbeni pravljici na CD-ju Dve škratji in ena polšja, potem bo vaše doživetje v Polhovem doživljajskem parku še bolj intenzivno!