Osnovnošolci, lokalno prebivalstvo in ponudniki naravne in kulturne dediščine - vabljeni k sodelovanju


Lokalna akcijska skupina Barje z zaledjem (https://www.lasbarje.si/), ki deluje na območju občin Brezovica, Borovnica, Dobrova-Polhov Gradec, Horjul, Log-Dragomer in Vrhnika, vzpostavlja in dopolnjuje evidenco naravne in kulturne dediščine, z namenom vzpostavitev mreže zelenih trajnostnih točk naravne in kulturne dediščine. Dediščino želimo vključiti v rekreacijsko in turistično infrastrukturo ter spodbujati trajnostni način življenja.

Pri tem nam pomagajo študentje Oddelka za geografijo FF UL, ki za potrebe lokalne akcijske skupine zbirajo informacije o naravni in kulturni dediščini območja LAS Barje z zaledjem. Pripravili so anketne vprašalnike, ki so namenjeni poznavanju naravne in kulturne dediščine različnih ciljnih skupin.

Veseli bomo, če si boste vzeli čas in izpolnili anketo, saj nam bodo rezultati v veliko pomoč pri pripravi projektov sofinanciranih iz evropskih sredstev.

Spodaj so objavljeni anketni vprašalniki za različne ciljne skupine. Prosim izpolnite anketo glede na ciljno skupino, v katero spadate. To sporočilo prosim razpošljite še po svojih bazah, saj želimo pridobiti čim več vaših mnenj in predlogov.

Osnovnošolci - povezava do ankete

Lokalno prebivalstvo - povezava do ankete 

Ponudniki oz. upravljalci naravne in kulturne dediščine - povezava do ankete 

 

Hvala za sodelovanje.