Zbiramo prijave za Miklavževo trgovinico 2021


Dragi ponudniki!

 

Zaradi novih začasnih ukrepov za preprečevanje in obvladovanje okužb s COVID-19 in nepredvidljive situacije v povezavi z izvajanjem javnih kulturnih dogodkov letos Miklavževega sejma v klasični obliki žal ne moremo izvesti. Vseeno pa se nam zdi škoda, da vaši izdelki ne bi prišli do ljudi. V ta namen smo se odločili, da bomo 3. 12. v popoldanskih urah (ko se bodo v grajskem parku prižgale luči) ter v času, ko bi potekal Miklavžev sejem (4. in 5. 12., med 10. in 18. uro) namensko odprli Hišico v parku, ki bo delovala kot trgovinica z vašimi izdelki.

Za  ta namen bomo pripravili primerno promocijsko kampanijo (jumbo plakat na Dobrovi, oglaševanje na socialnih in klasičnih medijih itd.), ki bo temeljila na podpiranju lokalnih proizvajalcev. Izdelali bomo katalog vseh izdelkov v digitalni in klasični obliki, ki bodo takrat na voljo. Nekaj dni pred odprtjem bomo izvedli tudi pobiranje prednaročil.

 

Vsakemu razstavljavcu omogočamo, da v trgovinico dostavi največ 5 različnih proizvodov, ki bodo tudi predstavljeni v katalogu. Od vas se pričakuje, da do dogovorjenega termina dostavite robo v hišico (predvidoma 3. 12.), prav tako pa da neprodano robo po zaključku akcije tudi sami prevzamete. Za prodano robo boste zavodu izstavili račun. JZ Polhograjska graščina si prilašča pravico do 10% deleža od prodajne cene. Končno ceno produktov določite sami.      

Strankam bo omogočeno plačilo z gotovino in kartico.

 

Menimo, da je Miklavževa trgovinica najboljša alternativna oblika Miklavževega sejma, saj v tem primeru ne gre za kulturni dogodek. Prav tako bo omočen brezkontaktni prevzem.

 

V primeru, da vas tovrstno sodelovanje zanima, vas prosimo, da nam do nedelje, 14. 11. 2021,  pošljete seznam vaših izdelkov  (največ pet). Zraven priložite sliko produkta ter pripišite ceno in kratek opis produkta, ki bo uporabljena v katalogu. Vsak prodajalec ima tudi možnost, da se predstavi z osnovnimi kontaktnimi podatki (spletna stran, telefon, naslov), kratkim opisom ter sliko (zaželeno z logom ali sliko produktov). Navedeno pošljite na naslov info@grad-polhovgradec.si. 

 

V primeru, da bo povpraševanje veliko, lahko akcijo z istimi izdelki ponovimo še v tednu pred božičem.

Za več informacij smo dosegljivi tudi na telefonu 031 776 259.

Vaš,
JZ Polhograjska Graščina