Miklavževa trgovinica 2021


Ta se bo nahaja v grajskem parku v prikupni hišici, ki je nekoč služila tudi kot pralnica. V njej boste lahko naši kopico vrhunskih izdelkov, ki jih izdeluejo, oblikujejo in pripravljajo naši lokalni ponudniki!

Še posebno v teh časih je pomembno, da podpiramo drug drugega. Izdelki naših ponudnikov so barviti, kvalitetni, ročno narejeni, lokalni in zanimivi. Kot nalašč za darilo svojim najbližjim!

Za popestritev vzdušja bo poskrbela praznično osvetljen grajski kompleks. Lučke se bodo namreč prižgale prav v petek!

Veliko nalogo so opravili tudi naši otroci iz Osnovne šole Polhov Gradec, ki so poskrbeli, da bo nabor izdelkov še bolj pester. Prav tako so izdelali prečudovite lampijone, ki naredijo še piko na i prazničemu vzdušju.

K sodelovanju je pristopil tudi Muzej pošte in telekomunikacij, ki bo v času obratovanja Miklavževe trgovinice deloval po spremenjenem delovenem času. Za vikend bo odprt po istem urniku kot trgovinica. Prav tako organizira vodene oglede, ki bodo potekali v soboto, 4. 12. in nedeljo, 5. 12. ob 11.00 in 16.00. Obvezne so  prijave do petka, 3. 12., do 12.00 na muzejpt@tms.si ali 01 364 00 83. Več o vodnejih na tej povezavi.

Miklavževa trgovinica bo odprta v:
petek, 3. 12., od 16. do 20. ure,
soboto, 4. 12., od 10. do 18. ure in
nedeljo, 5. 12., od 10. do 18. ure.


Katere ponudnike in izdelke lahko v Miklavževi trgovinici pričakujete?
Seznam vseh izdelkov in ponudnikov najdete v katalogu na tej povezavi.

Do vključno 1. 12. sprejemamo tudi prednaročila. Željene izdelke ter kontaktne podatke nam pošljite na info@grad-polhovgradec.si. Naročene izdelke bo mogoče prevzeti v Miklavževi trgovinici. Raje ne odlašajte, saj so količine omejene!

Se vidimo!